torstai 3. toukokuuta 2012

Saksassa luettua

Huhtikuun ja suurimman osan maaliskuuta olen ollut Saksassa, mikä näkyy lukemisissani. Suomeksi luin vain muutaman kirjan ennen lähtöäni. Minulla ei ole mitään lukulaitetta ja toisaalta haluankin lukea täällä saksan- ja englanninkielisiä kirjoja. Varsinkin englanninkielisten kirjojen valitseminen on satunnaista. Paikallisen kirjakaupan valikoima on pieni ja olen turvautunut myös ystävieni kotikirjastoon.

Maaliskuussa luetut
Huhtikuussa luetut
Näistä kirjoista Wolfin Unter den Linden pyörii edelleen ajatuksissani. Kunpa joku suomentaisi sen! Lukemistani neljästä dekkarista paras oli vanha le Carré.

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kuva!

  Sait kiinnostumaan Christa Wolfista ja Unter den Lindenistä, jota (katua) kohtaan minulla on pieni henkilökohtainen ja kirjoihin liittymätön kiinnostuskin. Täytyy googlailla lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otin kuvan Calwissa.

   Christa Wolf ja Unter de Linden ovat molemmat kiinnostavia.

   Poista
 2. HIh, nyt vasta huomasin tuon Meriluodon nuortenkirjan tuolla - kiinnostavaa! Kivaa kun tulee esille näitä harvinaisempia kirjoja... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin Meriluodon Meidän linnan lapsena monta kertaa, mutta en ollut kiinnittänyt mitään huomiota siihen, kuka on kirjailija.

   Poista
 3. Minä en ole vieläkään päässyt Le Carren pariin, ehkä kesällä.. Harmillista, että saksani on ruostunut, Unter den Linden kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unter den Linden oli aika vaikeaa saksaa. Siksi minäkin toivon, että se suomennettaisiin, niin voisin lukea sen uudelleen.

   Poista

Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olet.