perjantai 5. joulukuuta 2014

Inspiraatiohaaste

Sain Hyönteisdokumentin hdcanikselta ja Kirjasfäärin Taikalta blogeja kiertävän inspiraatiohaasteen. Kiitos! Haasteessa on tarkoitus kertoa, mitkä kolme blogia ovat inspiroivia ja miksi. Aivan mahdottoman vaikea haaste, kuten muutkin ovat todenneet. hdcanis ja Taika kuuluisivat itse tuolle listalle. Nautin Taikan räväköistä jutuista ja hdcaniksen ytimekkäistä arvioista.

Päätin keskittyä sanaan inspiroiva. Kirsin kirjanurkka on ollut minulle kaikkein inspiroivin blogi, koska se oli ensimmäinen blogi, jota seurasin ja josta sain inspiraation aloittaa oman blogin pitämisen. Kirsi lukee paljon dekkareita niin kuin minäkin ja häneltä saan jatkuvasti hyviä lukuvinkkejä.

Jokken kirjanurkan jutut luen lähes aina. Jokke kirjoittaa pitkiä innostuneita arvioita ja tekee yllättäviä kirjavalintoja. Hän on aivan erilainen kirjoittaja kuin itse olen ja ehkä juuri siksi pidän hänen tyylistään niin paljon.

Suketus blogista Eniten minua kiinnostaa tie arvioi kirjoja analyyttisesti perustellen, mutta inspiroivaksi ja valloittavaksi blogin tekee hänen persoonansa näkyminen kirjoituksissa. Lukekaapa vaikka postaus Hyvän sanomisesta!

2 kommenttia:

  1. :)

    Kirsin ja Suketuksen blogit ovat hyviä ja erilaiset blogit inspiroivat. Joskus itsekin olen miettinyt että välillä voisi kirjoittaa (ja joskus kirjoitankin) lyhyemmin lukemastani :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Margit! Täältä sinun blogistasi saa kiinnostavia vinkkejä vanhemmasta ja Nobel-palkitusta kirjallisuudesta. Pidän tiiviistä ja toteavasta tyylistäsi.

    VastaaPoista

Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olet.