perjantai 19. heinäkuuta 2013

Blogistanian II lukumaraton

© Nafisan / Yöpöydän kirjat
Jotkut kirjabloggaajat ovat vetäneet omia lukumaratoneja. Seurasin niitä ja ajattelin, että tuohon en ryhdy ikinä. Tänä kesänä järjestettävät yhteiset maratonit saivat minut muuttamaan mieleni. On kiehtova ajatus, että useat ihmiset lukevat 24 tuntia (melkein) yhtä aikaa.

Joten, osallistun II lukumaratoniin keskiviikkona 24.7.

Tässä kolme linkkiä:

Jos joku ei tiedä, mikä lukumaraton on, kaikista noista edellä olevista linkeistä löytyy vastaus. Kirsin kirjanurkassa on lisäksi kattavasti koottuna 10.7 järjestetyn I maratonin tulokset. II maratonin osallistujat on listattu esim. blogeissa Eniten minua kiinnostaa tie ja Hys, äiti lukee nyt. Jälkimmäiseen blogiin voi ilmoittautua, jos joku vielä haluaa mukaan.

6 kommenttia:

 1. Ajatukseni kulkivat aika lailla samoja ratoja :) Kokemus oli kokemisen arvoinen, vaikka en varmaksi lupaa vastaavaa enää tehdäkään! Tsemppiä sinulle ja muille keskiviikon maratoonareille, mukana onkin jo sankka joukko.

  VastaaPoista
 2. Jes, keskiviikkoa odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Odotellessa pitää suunnitella lukemisten lisäksi tankkausta.

   Poista
 3. En vielä tsempittele, keskiviikkona vasta. :) Nyt kun en itse osallistu maratoniin, toivon että minulla on paremmin aikaa seurata toisten etenemistä. Luulen, että minulle sopivampi muoto onkin seurailla toisten maratoneja kuin itse osallistua niihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enpä usko, että minullakaan on maratoonatessa aikaa seurailla muita.

   Poista

Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olet.